- Long Lost Soulmate ~ Pausad ~

Kapitel - 5 I have an idea

 

Previosly

”Justin det är över nu jag har förlåtit dig, så... berätta hur det är med dig alla människor du har träffat”Ett brett leénde bildades på hans hjärtformade läppar.”jag har träffat så underbara människor och alla platser jag har varit på, det är helt otroligt.””du måste ha varit väldigt upptagen att vara kändis, finns det någon tjej i bilden.”Han leénde var nu större när jag ställde frågan till honom.”Ja, hon heter Selena.” "jaha är det du och Gomez, så hur går det.” ”det går jätte bra, hon är typ helt perfekt och vacker. ”Ett leénde bildades nu på mina läppar.”jag är glad att du är lycklig.” ”tack. Jag hörde att chaz frågade om sleep overn, kommer du att komma?”

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

”Jag vet inte.”

Stamade jag närvöst fram. Jag reste mig försiktigt upp för den mjuka silkeslena sängen och styrde mina steg mot dörren.

”Ehm.. jag tror att jag måste hem nu.”

En rynka bildades på hans panna.

”Varför?”

”Jag bara måste.”

Jag öppnade dörren och joggade ner för trapporna och gick sedan in i tv-rummet. Jag såg min mor Pattie samt Diana och Bruce sitta och disskutera något.

”Mamma jag tror att jag ska hem nu.”

Hon kollade oförstående på mig.

”Va, varför?”

”Jag har massor med läxor, så... jag måste hinna göra dom.”

Hon kollade skeptiskt på mig innan hon gav sig.

”Okej, kom så går vi.”

 Hon reste sig upp och vände sig mot Pattie Bruce och Diana.

”Tack så hemskt mycket för middagen och det var så roligt att träffa er igen.”

”Tack själv Rose.”

Pattie reste sig upp och följde med oss ut till hallen.

”Det var så trevligt att ha er här.”

”Tack.”

Jag log ett snett leénde innan jag greppade tag om min jeans jacka och satte smidigt på den på min slanka kropp.

”Hej då Pattie.”

Min mor kramade snabbt om Pattie och detsamma gjorde jag innan vi gick ut ur det välkända huset. Jag gick med snabba steg till min bil och öppnade bildörren.

”Gumman vad är det?”

Min mors oroliga röst ekade i mina trumhinnor.

”Inget, jag har bara massor av läxor som jag sa.”

Hon kollade frågandes på mig innan hon öppnade bildörren och satte sig ner på passagerarsättet.

 

Justin's Perspektiv

Hon gick med snabba steg ut ur mitt rum, mitt hjärta ville så gärna följa med henne ner men min hjärna vägrade fungera. Mina tankar låg bara på det hon hade sagt. Hon tänkte inte komma på lördag alltså betyde det att jag inte skulle få tillbaks min bästavän. Jag slog hårt till den vita kudden med min vänstra knytnäve.

”Fuck”

Ordet lämmnade min mun med en frustrerad suck efter sig. Jag höll på att förlora min bästavän igen och det ända jag gjorde var att sitt här och göra inget. Ännu en frustrerad suck lämmnade min mun medans jag greppade tag om min mobil och snabbt knappade in Ryans numer. Efter några sekunder av signaler svararde äntligen en välkänd röst.

- Tja bror, hur är läget?

- Bror jag behöver din hjälp, Jo var nyss här och jag snackade med henne om sleep overn men hon tänker inte komma.

- Okej, så vad ska vi göra? Har du några ideér?

- Ja, men jag vet inte om det kommer funka.

- Okej vad är din idé?

- Ring Chaz och kom över till mig.

 

Jo's Perspektiv

 

Jag satt på min mjuka säng med min vita dator på min filt som låg över mina knän. Ett avsnitt av Gossip Girl spelade. Jag suckade högt efter att ha sett Serena och Dan tillsammans. Dom var typ som det perfekta paret jag förstod inte varför fom gjorde slut jämt, jag blev avbruten i mina tankar när jag hörde min mors mjuka röst eka genom den tjocka trä dörren.

"Gumman du har "gäster" utanför."

Hon betonade ordet "gäster". En förvirrad rynka bildades på min panna. Jag suckade högt innan jag satte mitt hår i en lös och pösig tofs.

"Låt dom komma in."

 Sa jag med en osäker röst. Orden lämnade mina läppar och några sekunder senare åkte det silvriga handtaget ner med ett ryk.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag blev inte så nöjd med det här kapitlet och kort blev det också :( men aja vad tycker ni? Justins perspektiv har äntligen kommit in i novellen! Vad tror ni Justin har planerat? Och den stora frågan, vilka var det som kom hem till Jo?? XD

 

Fråga: Favorit glass?

 

Svar: Pigelin, Mjukglass  & Sandwich är nog dom godaste! Men alla glasser är nog goda, ( jag är galen i glass)!

 

 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: