- Dark Light

SNEAK PEEK Chapter - 5


 

 

Jennifer + Anonymos = Harnandez

Det var så enkelt, det var han som skickade smset men dom vägrade lyssna, dom =  Bruce. Vem skulle det annars vara? Harnandez är självklarheten, men han förstod inte. Varför?  ”Ge mig en anledning varför det inte skulle vara Hernandez.” spottade jag irriterat ut efter hans föreläsning om hur jag skulle bli tillsammans med Jennifer som jag inte änns ansträngde mig till att lyssna på. ”Han är inte kapabel till det.” ett torrt skratt lämnade mina läppar. ”inte kapabel till det? Du skämtar eller? Han vill döda oss och du säger att han inte är kapabel till att skicka hot sms?” jag höjde menandes på ögonbrynen. ”jag känner hernandez, han skulle aldrig blanada in sin dotter i allt det här.” jag himlade irriterat på ögonen. ”att leva den här livstilen blandar han in hela hans fucking familj. Och du säger att han inte är kapabel till det här, han kommer fucking stjuta kulor i våra hjärnor.” fräste jag irriterat ut. ”justin har faktiskt rätt, hernandez är kapabel till det här och mer.”  höll Chris med, jag gav honom en tacksam blick. ”ja men jag tror inte att han skulle utsätta sin dotter för sådan fara.” jag himlade irriterat med ögonen i samband med att jag reste mig upp från den bekväma soffan. ”That is fucking bullshit Bruce, vadå inte kapabel? Han kommer fucking döda oss. Inte kapabel my ass, i´m out o hear.” Jag tog tag i mina bilnycklar som låg på det runda bordet. ”ta med pizza.” jag hörde Shays ljusa  röst innan jag stängde igen dörren.


Sneak peek! Jag vet absolut inte när kapitlet kommer, men jag försöker verkligen! komihåg att följa mig på instagram!! :) love/ M

 

- Meddelande

Sorry sorry and sorry


Förlåt förlåt och förlåt. Jag är sämst jag suger jag är världens värsta människa! På riktigt jag har problem jag fattar inte hur jag inte kunde få upp ett kapitel nu när jag har avrundat det till en dag i veckan. Jag ber så mycket om ursäkt. (Till er som vill veta anledningen) jag började av nån sjuk anledning att skriva början av kapitlet på Lördag.. eftersom jag spelade in en film på ons o tors med några kompisar. Men jag fattar på riktigt inte hur eller varför jag inte skrev kapitlet tidigare. Men det ända jag kan säga är förlåt och jag håller på att skriva på kapitlet NU men jag vet inte när den kommer att komma ut :( Men hoppas ni har tålamod och kan vänta.
Love/ M
Btw jag har skaffat en instagram så om ni vill så får ni gärna följa mig på "forverebiebsbloggse" xD
 

- Dark Light

Chapter- 4 - Anonymous


Previously

Han log ett brett leénde vilket fick mig att lysa upp. ”jag kan inte fatta att den där skjortan passar” jag kollade sårat på honom. ”vad är det du försöker säga hu? Försöker du säga att jag ä..” jag vände blicken från honom och såg tre killar och en tjej komma gåendes. Killarna var klädda i svarta kläder, den ena killen hade svart tonade ray bands. Tjejen hade ett par tajta rivna jeans och en vit tunika och en grön militärjacka. Hennes hår var utsläppt i stora lockar. Hennes ögonlock hade en vågig eyeliner, hennes läppar var täckta med knall röd läppstift. Dom började gå mot det som såg ut att vara rektorns kontor när en av killarna tog av sig sina svarta raybands. Jag möttes av ett par hasselnötbruna ögon, dom bruna ögonon. Fuck


 

Whatthefuck.

Vad i helvete gjorde han här? Mitt hjärta började bultade tusen gånger snabbare, det ända jag kunde göra var att stirra på dom, på honom.

What the fuck?

Jag försökte väcka mig själv ur min chock som bestod av att upprepe den meningen i min hjärna. ”Hallå, Jen vad är det?” jag skakade av mig mina tankar och vände mig mot jake som stod med en förvirrad blick. ”Va?” jag kollade ursäktandes på honom samtidigt som jag sneglade mot killen med hasselnötbruna ögon. ”Lyssnade du inte på vad jag sa?” han såg sårat på mig och en djup suck pyste ut mellan hans läppar. ” Va, jo det gjorde jag.” han kollade menades på mig. ” Okej, vad var det du sa då?” Han kollade skeptiskt mot mig. ”vad är det med dig, varför kollade du på dom så konstigt?” Mina ögon växte som två stora klot, jag särade på mina läppar men inget ord åkte ut ur dom. ”Va? Jag kollade inte konstigt på dom, jag känner inte dom du ser väl att dom är nya.” Rabblade jag snabbt upp samtidigt som jag närvöst  började pilla bort mitt svarta nagellack. ” Är du närvös?” Jag vände snabbt upp min blick mot honom. ”Va, närvös nej.. ehm jag måste gå” jag stängde hårt igen mitt blåa skåp och började jogga därifrån. Jag kände hur hans blick brände mot min ryggtavla. Oh my god shit shit shit shit. Han kan inte vara här, tänk om han säger till hela skolan om hur jag nästan blev våldtagen. Det får på riktigt inte hände. Mina tankar suddades snabbt bort när jag kände hur jag gick in i någon. Mitt huvud bultade i samband med att jag föll ner på den hårda golvet. Fucking hell. Jag öppnad upp mina ögon och möttes av en brunhårig tjej med ljusbruna ögon. ”Åå ursäka, jag ser mig inte för vart jag går.” Hon drog ut sin hand i gest att jag skulle ta tag i den. Jag tvekade några sekunder innan jag tog tag i hennes hand och hon drog upp mig från det kalla golvet. ” Ehm tack.” Jag gav henne ett snett leénde innan jag rättade till min keps. ” Hej jag heter Shay.” hon räkte ut sin hand som jag snabbt omfamnade. ”jennifer.”  hon log ett brett leénde så att hennes vita tänder syndes. Det var tjejen som hade kommit in med honom, killen med dom bruna ögonen. ” Så är du ny?” Vi började sakta gå igenom den fullpackade koridoren. ”  Ja, jag jag började idag med mina bröder.” Jag kollade skeptiskt på henne. ”Var det dom du gick med förut.” hon nickade som svar. ”Men ni ser inte ett dugg lika ut” hela hennes kropp stelnade till. ”Ehm... en av dom är adopterad.” Jag var hundra procent säker på att hon siktade på den mörkhyade killen. ”Tänkte väl det” Jag gav henne ett vänligt leénde. ”Så varför bytte ni skola?” Hon tog upp sin mobil och kollade på den som om hon hade fått ett sms. ”Ehm, våra föräldrar fick jobb här. Jag måste gå nu men syns sen.”  Hon gav mig en plötslig kram som jag obekvämt besvarade. Jag kände inte henne och hon betedde sig som om vi var typ bästa vänner. ”Hejdå” Ropade jag efter henne.

 

Ett pipande ljud fick mig att sucka högt och försiktig öppna mina ögon. Jag möttes av ett starkt bländande solljus. ”kan nån fucking stänga av det där fucking oljudet!” jag stönade högt och drog kudden över mitt huvud för att kunna dämpa det irriterande oljudet. En sak var säker, jag ville inte fucking vakna. Jag hörde hur dörren rycktes upp och någon klampade in, utan att ha någon som helst sympati att jag låg och sov. ”ska du fucking vakna” det var Bruce arga röst. ”nej, hur mycket är klockan änns? 5 på morgon?” han suckade irriterat. ”sista chansen Justin.” ”kan du sticka” efter att meningen lämnat mina läppar kände jag iskallt vatten på min kropp vilket fick mig att rysa till. ”FUCK” jag hörde hur Bruce skratt ekede i det stora rummet. Jag kastade bort den stora vita kudden så att den träffade Bruce ansikte. Jag reste mig upp från den stora bekväma sängen och gick mot mitt badrum. Jag puttade till Bruce med min vänsta axel när jag gick förbi honom. Det sista jag såg var ett brett flin som var placerd på hans läppar innan jag stängde igen badrums dörren.

---

Jag gick ner för trapporna och klev in i det stor köket. Jag möttes snabbt av Shay och alla killar som var samlade runt det stora köksbordet och åt på varsin macka. ”God morgon summtuta” Alla killarna samnt Shay brast ut i stora ljudliga skratt. Jag vet inte hur men hon lyckades alltid gå mig på nerverna. Jag blängde irriterat på henne utan att bry mig om at svara henne jag gick förbi alla och styrde mina steg  mot den vita kylskåpet. Jag öppnade upp kylskåps dörren och inspekterade innehållet. Jag drog ut mjölkpakatet och klunkade i mig det vita innehållet utan att bry mig om att hälla i det i ett glas. Jag la tillbaka mjölkpaketet samtidigt som Bruce gick in i det stora köket. Jag vände mig om och mötte hans blick. ”Tänker du berätta varför du väckte mig...” Jag sneglade mot klocken som hängde vid på den vita väggen.  ”Klockan  7 på morgonen?” Frågade jag lite väl irriterat. Ett retfullt flin bildades på hans läppar.  ”Ni ska till skolan” 

WHAT.

 

 

THE .

 

 

FUCK.

Ingen av gruppmedlemarna såg chockade ut. ”Visste ni fucking om det här?” Alla nickade åt min fråga och kollade sedan tillbaks till Bruce. ”Jag tänker inte gå till nån fucking skola idag. Du måste väl skämta?” Han himlade irriterat på ögonen. ”Jag berättade ju det här igår.” Jag drog frustreat en hand genom mitt bruna hår. ”För det första gick jag aldrig med på den här skiten och för det andra så sa du aldrig att vi skulle börja idag.” Ännu ett flin bildades på hans läppar. ”Men nu säger jag det. Så ät din frukost och gå till skolan.” Jag gav honom en dödshotande blick i samband med att jag hårt spände mina käkar.

---

Jag satte på mig mina svart tonade Raybands i samband med att jag klev ut ur min svarta Porsche. Med alla elevers blickar på oss gick jag killarna och Shay genom den stora korridoren. Jag hade på mig mina svarta jeans som hängde löst nedanför mig midja och min vita t-shirt  men mina guldhalsband runt min hals. Min skin jacka satt perfekt på min överkropp och mina supra på mina fötter. Vi gick till rektorns kontor där vi checkade in. Vi stod nu i killarnas toalett där vi planerade våran första attack. ”Nån av oss måste börja prata med henne.” Sa Chris och riktade blicken mot oss. ”Ja, Shay eftersom du är en tjej kan ni lära känna henne då blir det enklara för Justin att bli tillsammans med henne.” Instämde Zac. Shay nickade och höjde ena ögonbrynet. ”Men hur, jag är typ ny här ska jag bara gå fram till henne och säga hej, eller vad?” Alla killarna kollade fundersamnt på varandra. ” Går in i henne” sa jag snabbt. ”Va?” Shay kollade undrandes på mig. ”Du går in i henne och sen börja ni snacka och sen blir ni best friends for life eller vad man säger.” hon tänkte igenom vad jag hade sakt innan hon brast upp i ett brett leénde. ”Inte en så dålig plan Einstin” ”You´re welcome”  För första gången på länge enades jag och Shay om något. Vi gick ut ur det lilla båset. Jag samnt alla killarna gick mot samma ställe där Jennifer hade stått förut med en kille. Jag lutade mig mot dom blåa skåpen i samband med att jag såg Shay gå in i Jennifer. Efter att hon ramlat net på golvet och Shay dragit upp henne började dom prata men jag kunde inte förtydliga det dom sa. Några sekunder senare såg jag henne ta upp sin mobil ur hennes jack ficka. Efter att hon läst vad som stod på hennes mobil bildades en förvirad rynka på hennes panna. Jag sneglade försiktigt mot killarna. ”skickade ni ett sms till Shay” Dom skakade förvirrat på deras huvud. Shay kom med snabba steg mot oss. ”Lyssna på det här”

Den som leker med elden blir bränd, Den här leken är större en vad ni tror. Försök få informatin från henne men det kommer inte funka – Anonymous
 
 

Kapitel 4, vad tycks? Kommentera!  
---
Vad tycker ni om Shay?And Who the hell is Anonymous???
 
 
??
Frågorna har bara börjat, för varje svar får ni en fråga... mooooohahahaha - onskefull min-, I´m evil! xD     
 
Fråga: Vart bor ni?
 
Svar: Västernorrland / Sundsvall