- Dark Light

Chapter - 27 Fuck my life Part 1


 Previously:

Jag lät min hand sakta tryckas ner innan jag avlossade skottet som träffade några centimeter från mitten av skjuttavlan. Jag vände mitt huvud försiktigt mot Justin så att våra ansikten bara var några centimeter från varandra.

”Jag älskar dig.”

Andades han ut. Jag besvarade hans fråga genom att placera en passinerad kyss på hans läppar.


Sekunder. Minuter passerade den enda jag kunde höra vara mina andetag. Jag lät mina ögon försiktigt stängas innan jag öppnade den igen. Jag tryckte försiktigt ner mitt pekfinger så attt skottet avlossades. Jag kände hur tårarana brände bakom ögonlocken men jag visste att det var det rätta att göra. Jag lät pistolen sakta men säkert falla ner för mina händer innan jag kände hur mina ögonlock blev tyngre och tyngre. En svart dimma täckte min syn och allt blev svart.

 

 

 

Pip pip pip pip. Pip pip pip pip

 

En liten springa bländade mina ögon när jag försiktigt lät mina ögonlock öppnas.  Jag kände hur mitt huvud gav ifrån sigen smärtsam känsla när taklamporna träffade mina ögon. Jag knep snabbt ihop ögonen igen och försökte ännu en gång öppna ögonen.

”Hey.”

Jag hörde hur någon mumlade något och trycket hårt i min hand. Dom hårda elektriska singnalerna åkte genom min arm till min hjärna och en smärtsam känsla bildades på min hand. Jag stönade lågt och märkte då att min röst var hes. Jag vände mitt huvud för att möta Justins hasselnötbruna ögon. Dom ända ögonen jag skulle vilja se just nu.

”Vart är jag?”

Jag var inte säker om han hörde mig för min röst var väldigt hes plus att det kändes som om jag viksade. Han log ett halvt leénde. Hans charmiga leénde.

”På sjukhuset.”

En rynka bildades mellan mina ögonbryn. What the fuck?

 

 

 

24 timmar tidigare.

 

”Varsågod och sätt dig.”

Jag satte mig försiktigt ner i salongstolen och lutade mig bakåt.

”Vill du ha det vanliga?”

Jag bet mig löst i läppen och tog in ett djupt andetag.

”Nej, det är dags för en förändring.”

Den blonda frisören nickade och satte igång med sitt jobb.

 

 

 

 

Jag stängde igen yttedörren efter mig och gick in i köket dar hela gruppen var.

”Är du beredd för uppdraget i da-”

Jag sneglade mot Bruce som kollade med stora ögon på mig. Resten av gruppen vände sina huvud mot mig och kollade med samma chockade blick på mig.

”Ditt hår?”

Började Chris.

”Brunt.”

Avslutade Zac. Jag placerade en slinga bakom mitt öra och log ett brett leénde.

”Jag ville ha en förändring.”

Började jag.

”Till uppdraget.”

Avslutade jag sedan. Jag kunde känna hur Justins blick brände på mig.

”Der är super snyggt.”

Sa Shay snabbt. Jag besvarade hennes leénde.

”Och jag har köpt några kläder. Eftersom alla mina kläder är hos min pappa så.”

Jag visade påsen jag höll i min högra hand. Eftersom ingen svarade vände jag mig om och började gå uppför trappan. Jag gick in i gestrummet jag hade fått bo i och stängde dörren efter mig.  Jag började gå med snabba steg till helkroppsspegeln och ställde mig framför den. Jag såg mitt choklad bruna hår hänga löst ner för mina axlar. Jag var så koncentrerad i mitt nya utseende att jag inte hörde när Justin kom in i rummet.

”Hey.”

Jag vände mig snabbt om och mötte hans blick.

”Hey du.”

Jag log ett halvt leénde.

”Är du okej?”

Jag rynkade på min panna och kollad frågandes på honom.

”Vad menar du?”

”Ditt hår och allt. Du förändras.”

Jag bet mig löst i min underläpp.

”Det kanske är dags för en förändring.

”Kanske.”

Mumlade han tyst fram.

”Är du redo att åka?”

Jag tog in ett djupt andetag.

”Jag ska bara byta om.”

Han nickade och vände sig om och gick ut ur rummet.

”Jag älskar dig Jennifer.”

Han drog ut på meningen och använde en tillgjord röst.

”Jag älskar dig Justin.”

Sa jag med samma tillgorda röst. Det var första gången på länge jag hade sagt att jag älskade honom och det kändes bra. Riktigt bra. Jag tog ut dom svarta skinbyxorna och t-shirten och skinjackan ur påsen innan jag smidigt satte på mig dom.


Men, men.... little bit love in the air.

 


- Dark Light

Länkbyte - THEMCCANNGANG

Rio och hennes broder Derek har haft ett tufft liv med sina föräldrar. Föräldrar som inte ens förkännar den titeln. En dag blir Rio och Derek utslängda från deras hem, och den kvällen förändrars hennes liv. Derek har ett kompisgäng han bor i hop med i ett stort hus i ett litat kvarter där dom bor just nu, och kommer nog att göra ett tag. Att blandas in i sin brors kompisgäng kanske inte är så bra.Men för Rio är det bra. Hon lär sig glödje, Äventyr och hon känner sig lycklig för första gången i sitt liv. En dag förändras allt för Rio. Det händer konstiga saker och hon tror sig bli förföljd. Först tror hon att det är någon som vill skoja med hennes, Men det visar sig vara mottsatsen. Tanken om hennes brors aktiviteter ner i källaren får henne att koppla ihop alla konstiga grejor med killarnas hemliga källare.Vad gör killarna där nere? Är aktiviteterna farliga för Rio. Dagen efter höstlovet är hon borta, spårlöst försvunnen och det enda hon tänker på är "Det är Dereks fel.''
Themccanngang  är tillbaks! Läs Julia och Sannas novell Red eyed demons. klicka på bilden för att komma till deras novell

- Dark Light

Chapter - 26 I love you


 

 Previously:

”Jen hej.”

Sa han försiktigt. Jag tog in ett djupt andetag .

”Jag måste berätta något.”

Sa jag närvöst och pillade på knappen på min kofta.

”Okej vad är det babe.”

Ordvalet han använde fick rysningar att bildas i min ryggrad.

”Lyssna min pappa han, han kommer at döda er.”


 

Efter att jag hade ringt Justin sa han att han skulle hämta upp mig. Jag hade krypit ut ur mitt fönster och och stod och väntade utanför mitt hus. Jag såg hur en svart Range rover kördes upp på uppfarten och parkerade. Jag var väldigt närvös över att träffa Justin. Det hade gått 3 veckor  sedan jag fick reda på att våran relation var baserat på ett uppdrag. Jag fuktade mina läppar och började gå mot bilen. Justin klev ut ur bilen och började gå mot mig. Jag kollade upp mot himlen och såg att det var olika färger som smälte in i varandra.

”Hej?”

Han lät väldigt närvös, jag sänkte min blick och kollade ner på marken. Jag hade lovat mig själv att inte gråta. Jag bet mig hårt i kinden för att hålla in mina tårar innan jag mötte hans blick.

”Hej.”

När den sista bokstaven lämnade mina läppar kändes det som om jag skulle brista ut i tårar. Jag hade saknat honom så mycket men jag hatade han även så himla mycket, och det värsta var att jag älskade han mer. Jag kollade åt sidan innan jag försiktigt stängde mina ögon och lät dom öppnas igen lika försiktigt.

”Så..”

Han drog ut på ordet och placerade sina händer i hans framfickor.

”Så..”

Upprepade jag och la mina armar framför mina bröst innan jag lät ett tyst andetag pysa ut genom mina läppar.

”Okej, låt oss bara börjar. Min pappa är där inne med någon ska vi gå in ell-”

Han avbröt mig genom att placera sina läppar på mina. Av ren chock stod jag helt förlamad utan att göra något. Efter att jag vaknat ur min dvala puttade jag snabbt bort honom så att hans läppar drogs bort från mina.

”Du kan inte göra så.”

Sa jag snabbt och andades häftigt ut. Jag såg hur hans blick sänktes.

”Vi kan dra hem till mig och snacka med Bruce om någon plan.”

Han vände sig sakta om och började gå mot bilen. Jag följde försiktigt efter honom och öppnade bildörren innan jag satte mig ner i bilen. Jag satte på mig bältet och kollade rakt fram i bilrutan. Justin hade också satt sig ner och kollade rakt på vägen utan att starta bilen. Jag tog in ett djupt andetag och suckade. Jag sneglade mot honom och fuktade mina läppar.

”Ska vi prata?”

Hans fråga chockerade mig och jag svalade försiktigt.

”Mm.”

Jag placerade min lugg bakom mitt öra och kollade på honom.

”Jag kanske”

Jag tog in ett djupt andetag.

” Kommer kunna förlåta dig, men jag kommer aldrig kunna lita på dig igen.”

Jag kände hur tårarna brände bakom ögonlocken när jag utalade det sista ordet. Han sa inget det enda han gjorde var att titta på mig. Titta rakt in i mina ögon.  Han startade motorn och började köra bilen. Utan att säga ett enda ord till var vi snabbt uppe på vägen.

 

 

2 veckor senare

 

”Slå hårdare.”

Skrek han på mig. Efter att jag och Justin berättat för hela gruppen om vad min far hade sagt hade vi börjat med en träning som vi skule använda för att ta ner min far.  Det hade gått nästan 4 hela veckor med endast hård träning. Bruce stod några meter från mig med ett tidtagarur och skrek med jämna mellanrum på mig. Jag placerade ett slag på den hårda boxingsäcken och kände hur knogarna sved av smärta. Eftersom jag inte hade på mig boxningshandskar så gjorde det ont efter varja slag jag slog. Jag knep ihop ögonen och försökte fånga kraften. Jag försökte komma ihåg allt min far hade lärt mig. Jag spände magen och lät mina fötter stå stadigt på den kalla metall golvet. Jag placerade slagen på boxningsäcken.

”Mycket bra!”

Jag väcktes upp ur min dvala när jag hörde Bruce skrika. Jag sneglade upp mot honom med ett halvt leénde. Jag hade fortfarande inte pratat med någon om hela fejka relation grejen. Jag försökte så mycket som möjligt att vara osynlig. På dom hela två veckorna hade jag och Justin undvikt varandra helt och hållet.

”Jag tror du är redo nu?”

 Jag bakade undan från boxningsäcken och gick mot min vattenflaska.

”Redo för vad?”

Jag hällde i mig det kalla vattnet och andades andfått ut.

”För pistolträning.”

Ett brett lénde bildades på mina läppar.

 

 

 ∞

 

 

”Det här är en Beretta 9mm och är väldigt kraftfull. Det är en av mina favorit pistoler.”

Jag såg hur Justin log och visade upp den svarta blanka pistolen. Jag nickade halvt ointresserad och besvarade hans leénde.

”När ska vi börja skjuta?”

Han hade stått och pratat i minst 20 minuter nu och min hjärna årkade inte ta  in mer information.

”Ta det lugnt babe snart.”

Ordvalet han använde för att kalla på mig fick mitt hjärta att pumpa ut ur min bröstkorg.

”Och sist men inte minst en Glock Ges.m.b.H.”

Jag nickade och kollade hoppfullt på honom.

”Får jag skjuta nu?!”

Han skrattade och tog ett steg närmare mig.

”Okej.”

 Han tog ett försiktigt grepp om min hand och förde mig till skjutbanan som var i deras källare.

”Här.”

Han gav mig pistolen som jag tog ett försiktigt grepp om. Jag siktade mot papperet med en gubbe på och runda ringar. Jag jag avfyrade skottet och den träffade inte ens skjuttavlan. Jag suckaade och la ner pistolen.

”Här.”

Justin tog upp pistolen och ställde sig precis bakom mig. Tätt och nära min kropp, jag kände hans djupa andetag på mitt öra. Han höll fram pistolen med ena handen och letade efter min hand med den andra. När han hade hittat mina händer placerade han dom föriktigt på pistolen. Hans hand vandrade försiktigt ner till min mage.

”Spänn magen.”

Han tryckte lite löst på min mage innan jag snabb spännde den.

”Bra.”

Viskade han försiktigt i mitt öra.

”Och nu, skjut.”

Jag lät min hand sakta tryckas ner innan jag avlossade skottet som träffade några centimeter från mitten av skjuttavlan. Jag vände mitt huvud försiktigt mot Justin så att våra ansikten bara var några centimeter från varandra.

”Jag älskar dig.”

Andades han ut. Jag besvarade hans fråga genom att placera en passinerad kyss på hans läppar.


Oh my gooood...