- Dark Light

Chapter - 23 I want you, now


 Previously:

Sa jag tyst och försiktigt innan jag försiktigt gick från honom. Varje steg jag tog från honom kände jag hur fler och fler tårar lämnade mina ögon. Jag försökte tårka bort så många som möjligt med insidan av min hand. Mina andetag blev snabbare och snabbare i samband med att mina fotsteg blev innan jag visste ordet av det hade jag börjat springa. Springa det snabbaste jag kunde. När jag såg mitt hus en bit bort ökade jag farten och precis när jag kom fram till dörren snubblade jag och ramlade ner på marken. Jag kurade ihop mig till en liten boll och lät tårarna rinna ner för mina kinder.


Jag var trött på att gråta, trött på att slösa mina tårar på killar. Alltid killar. Jag tårkade bort den sista tåren från min kind innan jag reste mig upp från sängen. Jag tänkte ta tag i mitt liv. 3 dagar hade gått, utan att jag hade gått ut eller gjort något överhuvudtaget. Eftersom vi hade fått påsklov skadade det inte mina studier.

Jag gick med försiktiga steg till min garderob och tog ut ett par mjukisshorts och en magtröja med addidas tryck. Jag satte smidigt på mig kläderna innan jag satte på mig mina nike träningsskor och begav mig till källaren.

Jag öppnade upp den hårda metall dörren och gick in. Det var första gången i hela mitt liv jag gick ner hit själv. Med självsäkra steg gick jag mot boxningshanskarna och tog upp ett par svarta. Jag satte på mig dom och började gå mot den stora svarta boxningssäcken.

Jag andades närvöst ut samtidigt som jag placerade det första slaget på säcken. Jag backade bak och tog in ett djupt andetag. Jag slog två snabba slag mot säcken och sparkade på den innan jag återigen slog två slag, sparkade. Höger, vänster, sparka. Höger, sparka.

 

∞ 

 

Jag andades ut och tog en sista klunk av mitt vatten. Efter 2 timmar beslöt jag mig för att sluta träna och vila. Jag stängde igen källardörren och började gå upp för trapporna tills jag kom upp till hallen precis när jag skulle gå in i köket ringde det på dörren. Jag tog dom få stegen som var kvar till hallen och öppnade dörren. Och där stod ingen mindre än Justin Bieber i egen hög person. Jag kolla rakt in i hans ögon, hans vackra ögon som jag hade saknat. Han hade placerat sina händer i sina fickor och hans axlar hängde löst. Han hade på sig ett par svarta skinny jeans och en vit topp som visade hans konturer och en svart skin jacka. Jag bet mig i läppen och kollade ner i golvet.

”Hej.”

Jag kollade snabbt upp på honom efter hans hälsning. Jag tog in ett djupt andetag och andades sedan in igen. Jag ville säga så mycket men inte en enda bokstav ville lämna mina läppar.

”Eh, får jag komma in?”

Sa han försiktigt som om han var rädd att ifall han pratade för högt skulle något förstöras. Han gjorde en gest med sin hand och kollade in i huset. Jag flyttade mig sakta åt sidan så att han kunde komma in. Jag stängde igen dörren efter honom och började gå mot köket med Justin bakom mig. Jag satte mig försiktigt på en av barstolarna. Justin gick runt bordet och ställde sig på andra sidan om bordet. Han kollade intensivt in i mina ögon och tog in ett djupt andetag innan han började prata.

”Lyssna.”

Började han och drog en hand genom sitt hår.

”Jag är inte bra på den här skiten.”

Mumlade han nästan ohörbart.

”Det är okej.”

Viskade jag tyst fram. Jag såg att han blev förvånad över att jag hade svarat.

”Jag har väldigt svårt att visa mina känslor till folk, och därför visste jag inte vad jag skulle säga. Du kan inte älska mig, jag är ett monster. Jag dödar och gör saker du har aldrig drömmnt om i dina värsta mardrömar!”

När dom två sista meningarna lämnade hans läppar hade han höjt rösten och ställt sig framför mig.

”Är det svårt att förstå Justin? Jag ä.l.s.k.a.r dig!”

Skrek jag lika högt och bokstaverade ordet älskar. Han kollade rakt in i mina ögon utan att säga något.

”Du är fucking sjuk Jen. Helt sinnessjuk!”

Skrek han efter några sekunder vilket fick mig att hoppa till av rädsla. Jag kollade ner på golvet och tog in ett djupt andetag innan jag lät det pysa ut mellan mina läppar.

”Du vet, det var svårt för mig att säga det till dig också.”

Jag lät min blick falla på hans ögon.

”Enda.”

Jag tog in ett djupt andetag.

”Enda sedan min mamma dog har jag aldrig sagt det till någon. Liksom, min pappa hatade, hatar mig. Han lärde mig att hata. Så du är inte ensam med att ha det svårt att säga det, men jag älskar dig så mycket för att kunna säga det till dig.”

När den sista meningen lämnade mina läppar kände jag hur hela jag darrade. Tårarna hotade att falla men jag skulle inte låta dom falla.

”Jag är så ledsen.”

Han kollade rakt in i mina ögon med medkänsla.

”Det är så livet är ellerhur?”

Jag tog en paus.

”Varken man gillar det eller inte, och jag behöver ingen som tycker synd om mig så det är lugnt.”

Jag fuktade mina läppar och reste mig upp.

”Var det allt du ville?”

”Kom ihåg att det var jag som kom till dig och inte tvärtom.”

Hans röst lät irriterad och han spände sina käkar.

”Kom ihåg att det var du som lät mig stå därute i regnet som en idiot efter att jag hade sagt att jag älskade dig, så om du inte har något mer att säga till mig kan du lämna mig ifred.”

Sa jag lika kaxigt tillbaka. Jag han inte tänka mer innan han tryckte upp mig mot väggen. Mitt huvud slogs mot väggen och han höll ett hårt grepp om min midja och arm.

”Lek inte smart med mig Jennifer.”

Det var nog första gången han hade kallat mig mitt hela namn. Hans ögon hade ändrat färg till svart vilket fick rädslan att byggas upp inne i mig.

”Fuck you and fuck off Justin.”

Jag försökte ta mig ut ur hanns grepp men det var omöjligt.

”Lyssna noga på mig Jennifer.”

Han sopttade ut mitt namn som om det var smuts.

”Du är en fucking irriterande pain in the ass bitch men för någon jävla anledning älskar jag dig jävla mycket.”

 

Mina ögon vidgades och min mun formade ett o. Jag hann inte reagera innan han placerade sina läppar på mina. Han masserade försiktigt mina läppar, jag la min hand på hans nacke och besvarade snabbt kyssen.

”Jag-kyss-älskar-kyss-dig-kyss-så-kyss-jävla-kyss-mycket.”

Sa han medans han placerade kyssar på mina läppar. Jag avslutade kyssen och kollade på honom.

”Jag vill ha dig nu.”

Ett brett leénde bildades på hans läppar som snabbt smittades av på mina. Han bärde försiktigt upp mig vilket gav mig chansen att slingra mina ben runt hans midja.

”Och jag vill ha dig.”

Mumlade han medans han placerade kyssar på min hals. Han bärde upp mig upp för trappan när vi kom fram till mitt rum sparkade han upp dörren och ledde mig till sängen. Han la försiktigt ner mig på sängen och började smeka min kropp. Jag drog av honom tröjan så att hans magmuskler syntes. Han kysste mig på mina läppar och drog av mig min tröja så att jag endast hade en bh.jag andades häftigt ut och stönade när han smekte mina bröst. Han drog försiktigt av mig min bh och lät sedan blicken landa på mina bröst.

”Du är så jävla vacker, på alla möjliga sett.”

Jag sprack upp i ett brett leénde  och kysste honom passionerat på hans läppar.

”Är du säker?”

Jag tog in ett djupt andetag och lät det sedan pysa ut mellan mina läppar.

”Så säker man kan bli.”


Oj oj.. jag suger helt ärligt på sånna där scener så jag ville inte skämma ut mig själv if you know what i mean, så därför klippte jag av scenen och skrev bara början!

 

Kommentera my dolls! 


Postat av: Emelie

jätte bra!! :)

2014-08-14 @ 11:02:34
Postat av: stella

omg bäääääst!!!!
hur göru dina collage?

Svar: Det är ganska svårt att förklara-man om du vill veta exakt hur man gör så kan du mejla mig på foreverbiebs.blogg.se@hotmail.com- men jag använder ett program som heter gimp :)
HANDLING - Dark light

2014-08-14 @ 14:52:47
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: