- Dark Light

Chapter - 24 Thousand pieces


 Prevously:

”Du är så jävla vacker, på alla möjliga sett.”

Jag sprack upp i ett brett leénde  och kysste honom passionerat på hans läppar.

”Är du säker?”

Jag tog in ett djupt andetag och lät det sedan pysa ut mellan mina läppar.

”Så säker man kan bli.”


Solen lyste genom dom vita tunna gardirnerna och träffade mina ihopstängda ögon. Jag placerade täcket ovanför mitt huvud men det hjälpte inte mot det irriterande ljuset eftersom täcket var väldigt tunnt. Jag öppnade irriterat ögonen och blev förbländad av ljuset. Jag stönade irriterat och stängde snabbt ögonen igen. Jag fann mig själv uppna öpp dom sekunden efter. Jag mötte Justins liggande figur. Hans ögon var stängda och hans bröstkorg höjdes och sänktes i en långsam takt ett halvt leénde formades på mina läppar vid tanken av mig och Justin igårkväll.

”God morgon beautiful.”
Mina tankar avbröts när Justns röst fyllde mina trömhinnor. Jag kunde inte hjälpa mig själv innan mina läppar formade ett stort brett leénde när mina ögon fångade hans blick.
”God mogon.”
Jag placerade en hårslinga bakom mitt öra, han lutade sig fram och gav mig en passinerad kyss. Jag besvarade snabbt kyssen och la min hand påhans nacke.
”Vad var det där för?”
Frågade jag efter att jag avslutat kyssen.
”För att jag älskar dig, jag älskar dina ögon, jag älskar dina läppar och jag älskar ditt hjärta.”
Han kysste mig på kinden och bina kinder blossade snabbt upp i en ljusröd nyans. Jag försökte göma mitt ansikte under mitt täcke men lyckades nte så bra.
”Du behöver inte göma dig du är så jävla vacker.”
Jag fuktade mina läppar och drog min hand förisktigt över konturer.
”Det är du som är vacker.”
Han fnös men lät inte konvesationen föras vidare.
”Är du öm?”
Han byttesamtals ämne och kollade rakt in i mina ögon. Jag log ett halvt leénde och bet mig försiktigt i läppen. ”Jag mår bra.” 
 
 
 
 
Jag steg ut ur bilen och stängde dien försiktigt efter mig. Efter fyra timmar av att enbart sitta på soffan och kolla på ett gamalt avssnitt av gossip girls –som enligt Justin va slöseri på tid- beslöt vi oss för att åka hem till honom. Jag steg in i det enligt mig för stora huset och slängde av mig mina skor innan jag vände mig om till Justin. ”Jag älskar dig.” Jag kunde bara inte råför att få det ut ur mig. Det kändes så himla bra att kunna säga det till honom när jag ville.
”Och jag dig.”
Han lutade sig fram och placerade en snabb kyss på mna läppar innan han tog min hand och ledde mig in till tv-rummet där alla satt. En man med baotkammat brunt hår och blåa ögonn reste sig försiktigt upp från fotöljen som han satt på.
”Jag heter Bruce. Vi har aldrig riktigt träffats.”
Han sträckte ut sin hand som jag snabbt omfamnade.
”Jennifer.”
Hans läppar formade ett brett leénde. ”Hur kan jag glömma man hör ditt namn minst 20 gånger om dagen i det här huset.” En röd nyans började bildas på mina kinder, jag försökte så gott som jag kunde att inte möta hans bick. Jag skrattade ett närvöst skratt och försökte göma mitt ansikte på Justins axel.
”Okej iallafall Bruce, jag vill spendera lite tid med min tjej nu.”
Jag himlade med ögonen och placerade en slinga bakom mitt öra som hade fallt framför mitt ansikte.
”Vi har möte.”
Justin blängde ilsket på Bruce och spände sina käkar.
”Som jag sa, jag ska spendera tid med jennifer.”
”Och som jag sa har vi möte, och du kan jätte gärna spendera tid med Jennifer senare.”
Jag kände mig väldigt obekväm i situationen.
”5 minuter Justin.”
Han blängde ilsket på Bruce innan han förde mig upp för trappen in till hans slottliknande rum. Jag satte mig försiktigt på sängen och kollade på honom medans han vandrade runt i det stora rummet.
”Justn gå ner det är lungt.”
Han tittade upp från sn dvala och började med försiktga steg gå mot mig. Han hukade sig och palcerade sina händer på mina.
”Han är bara så fucking irriterande.”
Jag la mina händer på hans kinder och lutade mig fram.
”Babe, gå ner dit ha ditt lilla möte eller vad fan ni kallar det och efter kommer du upp så får du hur mycket tid som helst med mig okej?”
Han himlade med ögonen.
”Jag kom hit för att spendera tid med dig inte gå och ha nån himla möte med dom-”
Jag avbröt honom med en passionerad kyss som han snabbt besvarade.
”Okej?”
Repeterade jag. Han suckade högt och placerade en snabb kyss på mna läppar. ”Jag älskar dig så jävla mycket.”
Ett brett lénde bildades på mina läppar.
”Jag vet alla älskar mig.”
Skrattade jag fram. Han kysste mig på mina läppar innan han reste sig upp och började gå ut ur rummet.
”2 timmar max.”
Lovade han innan han stängde dörren efter sig.
 
 
 
 
3 timmar. 3 hela timmar hade gått utan att Justin kommit tillbaks Jag suckade högt och reste mig motvilligt upp från sängen och banade min väg till dörren. Jag öppnade snabbt dörren och stängde den lika snabbt igen. Jag kunde höra deras röster. Jag gick försiktigt ner för trapporna och stannade på sista trappan. Jag spetsade mina öron och försökte höra vad dom sa.
”Uppdraget går bra. Har du fått ny nformation.”
Det var Bruce raspga röst.
”Nej,men om jag ska vara ärlig funkade din plan. Utan all den information vi fick skulle vi aldrg kunnat hitta allt om Harnandez.”
Det var Justins röst. Varför pratade dom om min pappa?
”Och du som inte ville bli tillsammans med henne. Även fast våra liv stod på spel.”
Mitt hjärta frös. Allt jag kunde tänka på var orden Zac hade utalst. Utan att jag hann tänka välte jag porsln krukan som stod en bit från mg när jag skulle vända mig om. Krukan ramlade och föll i tusen bitar precis som mitt hjärta.
Ohoh problem...